11 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο Σεμινάριο ~ Μάθε πώς να πραγματοποιείς τις Ευχές σου


Έκτακτο Σεμινάριο ~ Μάθε πώς να πραγματοποιείς τις Ευχές σου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πώς να πραγματοποιήσεις τις ευχές σου!!!

Ένα πολύ σημαντικό και άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο που θα σας δείξει τον σωστό δρόμο για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις ευχές σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Μπορεί να είναι μια καλή ζωή, μπορεί να είναι ευημερία στο σπιτικό σας, μπορεί να είναι μια καινούργια αγάπη ή ένας φλογερός έρωτας, ή πάλι μπορεί να είναι υγεία κι ευλογία για εσάς και τους αγαπημένους σας. Όποια κι αν είναι η ευχή σας, σε αυτό το σεμινάριο θα σας δείξουμε τον σωστό τρόπο για να μπορείτε να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα.



Στο Σεμινάριο αυτό θα διδαχτούμε:
*Θεωρία & πρακτική υλικών
*Φίλτρα, σκόνες, υλικά & απλές πρακτικές
*Ποια τα λάθη που κάνω και γιατί μπλοκάρω την ευχή μου?
*Τι πρέπει να ακολουθήσω για να πραγματοποιήσω την ευχή μου?


Επίσης θα φτιάξουμε μαζί το μπουκάλι των ευχών όπως μας διδάσκει η Μάγισσα Μανωδέσσα μέσα από τα γριμόρια της! Θα πρέπει να έχετε μαζί σας και ένα μπουκάλι!

Τέλος θα γίνει η παρουσίαση του Δευτέρου βραχιολιού των Ονείρων!!!
Οι μάγισσες είχαν τέσσερα βραχιόλια των ονείρων, το πρώτο ήταν το Ελληνικό που σε οδηγούσε να υλοποιήσεις τα όνειρα σου, το δεύτερο ήταν το βραχιόλι των τριών ευχών η αλλιώς το βραχιόλι της Χασεψούτ, του οποίου τα μυστικά του βραχιολιού και την χρήση του θα σας παρουσιάσουμε….


Μην χάσετε αυτό το τόσο σημαντικό Σεμινάριο, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:00 το απόγευμα στο Μυρόλι στην Φωκίωνος Νέγρη & Ζακύνθου 5.
Το κόστος του Σεμιναρίου είναι 20€. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2108612110.