5 Νοεμβρίου 2017

Έλαιο αγάπης

Το έλαιο της Αγάπης
(Love oil)

Μέσα στα παλιά γριμόρια των μαγισσών βρέθηκαν συνταγές φίλτρων μαγικών για κάθε επιθυμία, αλλά και  τα περιβόητα μαγικά λάδια.  Ανάμεσα τους ήταν και το έλαιο αγάπης. Το λάδι της αγάπης ήταν μία  λιπαρή ουσία που έκρυβε μέσα όλη την αγάπη της φύσης! Τριαντάφυλλο, γιασεμί και άλλα 4 συστατικά ήταν η μυστική του συνταγή.

Η παράδοση έλεγε πως πρέπει να μαζέψεις τα βότανα στην γέμιση του φεγγαριού και  να διαβαστούν την ώρα που μαζεύονται και να δώσουν τα αρώματα τους στο έλαιο του Αμυγδάλου. Το έλαιο αγάπης  ήταν για μία γενική χρήση της αγάπης. Για την απόλυτη αγάπη, την πίστη, το να κρατήσεις έναν σύντροφο κοντά σου. για αυτό και τα έλαια και βότανα που κρύβει μέσα ήταν αφιερωμένα στην Αφροδίτη.

Το έλαιο της αγάπης, μπορείς να το φορέσεις σαν άρωμα, αλλά μπορείς να το αλείψεις  σε κόκκινα κεριά η σε ροζ είτε  αυτά είναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και  σε κεριά ειδικής χρήσης (κέρινο ομοίωμα, κερί γάμου, επτάκομπο, καρδιά) και αυτό δημιουργεί έναν αισθησιασμό, μία αφοσίωση , την οικογενειακή θαλπωρή . δυναμώνει τα συναισθήματα και των δυο και βοηθάει στην γονιμότητα.


Συνδυάζετε με!!!
Με κόκκινο κ ροζ κερί, κέρινο ομοίωμα, κερί κόκκινο η ροζ επτάκομπο, κερί κόκκινου η ροζ γάμου, κερί ροζ η κόκκινο καρδιάς, σκόνη αγάπη.