3 Νοεμβρίου 2017

Αδάμ και Εύας




Αδάμ και Εύας

«Αδάμ και Εύα είναι τα ονόματα που λατρέψαμε περισσότερο από κάθε άλλο, αφού στην εβραϊκή θρησκεία ήταν η πρωτόπλαστοι. Επίσης υπάρχει η Ρίζα Αδάμ και Εύας που είναι πολύ σπάνια. Στο happymojoshop έχουμε το έλαιο Αδάμ και Εύα που επικαλείται την έλξη νέου και πρώτου συντρόφου».


Αδάμ και Εύας είναι μία  παλιά φόρμουλα hoodoo για έλαιο, σκόνη, honey jar, mojo  bag που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μία ιδανική κατάσταση αγάπης στην οποία και οι δύο είναι κατάλληλη ο  ένας για τον άλλον όπως ο Αδάμ και η Εύα στον κήπο της Εδέμ. Σε αυτή τι  περίπτωση τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς χρησιμοποιείται όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξέρεις ότι ταιριάζετε!
 
Ρίζα Αδάμ & Ευας 
Δε χρησιμοποιείται για κάποιον που δε γνωρίζετε η για έναν άγνωστο εραστή!
Στην φωτογραφία σας παρουσιάζω το έλαιο Αδάμ & Εύας που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς για να προσελκύσουν έναν εραστή και να ντύσουν τα ροζ η τα κόκκινα κεριά τους η τα Mojo bag τους.
Τα συστατικά του είναι όμορφα και δροσερά (δεν περιέχει αληθινή ρίζα Αδάμ και Εύας) αλλά περιέχει άλλες βοτανικές υποκαταστάσεις όπως Βάλσαμο της Γαλαάδ.
Το Αδάμ και Εύα ανήκει στην οικογένεια των ελαίων που περιλαμβάνονται Dixie love, Αγάπα με!, έλα σε εμένα, Μαγευτικό, Cleo may, γάμος, φίλα με τωρα!, ακολούθα με αγόρι μου, look me over, φωτιά της αγάπης αλλά  το κάθε ένα είναι διαφορετικό!

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Αδάμ και Εύα είναι να φορεθεί σαν άρωμα για να προκαλέσετε αγάπη, αλλά και να το αλείψετε σε λεύκα, ροζ και κόκκινα κεριά. Όταν νομίζετε ότι έχετε βρει το ταίρι σας τότε ψεκάστε τη κρεβατοκάμαρα σας όπου θα γίνει η σεξουαλική πράξη. Να πλύνετε τα ρούχα του εκάστοτε συντρόφου η της κάλτσες!!! Επίσης μπορείς να ντύσεις κεριά ομοιώματα η κερί του γάμου για να εξασφαλίσεις την αγάπη ενός ανθρώπου!!!