13 Οκτωβρίου 2017

Εξορία - Banishing

Εξορία -Banishing

Η εξορία είναι ένας παλιός τύπος φόρμουλας της hoodoo και βασίζεται στην Wicca. Χρησιμοποιείται από εκείνους που θέλουν να διώξουν τα ενοχλητικά άτομα από την ζωή τους. Είναι κάτι ποιο ήπιο από την hot foot.  


Στην φωτογραφία βλέπετε το έλαιο και σκόνη Εξορίας και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από  τους ενοχλητικούς γείτονες μέχρι και ενοχλητικούς ανθρώπους. Εμποδίζει τους αρνητικούς ανθρώπους να εισέρθουν στην ζωή σας αλλά και  στο σπίτι. Μπορείς να κόψεις της ενοχλητικές συνήθειες αλλά και να αφαιρέσει κατάρες και ξόρκια.

Αν κάποιος προσπαθεί  να σας γεμίσει αρνητικές ενέργειες τότε η εξορία θα τον διώξει μακριά.

Υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι για την χρήση της Εξορίας μπορείτε να ντύστε τα εργαλεία μαντείας σας (τράπουλες ) και εργαλεία βωμού.  Μπορείτε να αλείψετε το κορμί σας για να κρατήσει την αρνητική ενέργεια μακριά σας αλλά και τους ανθρώπους που δε θέλετε! Τρίψτε τα πόμολα της πόρτες και το πάτωμα για να απαλλαγείτε από κάθε αρνητική ενέργεια.

Μπορείτε ν αλείψετε μαύρα κεριά, είτε σπαρματσέτο, είτε γεννητικά όργανα είτε κέρινα ομοιώματα χαράζοντας επάνω τα άτομα που δε θέλετε!!!

Απλό ξόρκι με έλαιο εξορίας!
Για να απαλαγείτε από κάτι!!!

Υλικά:

Ένα μαύρο κερι (ομοίωμα η απλό κερί)
Έλαιο Εξορίας
Ένα χαρτί

Τελετή:
Βάλτε λάδι στα χέρια σας και ντύστε ένα μαύρο  κερί από πάνω προς τα κάτω για να φύγουν μακριά σας. γράψτε σε ένα φύλλο χαρτιού την επιθυμία σας (από τι θέλετε να απαλλαγείτε). Με το  λάδι σταυρώστε το  χαρτί και τοποθετήστε το η κάτω από το κερί η δίπλα. Ανάψτε το κερί σας και διαβάστε τον ψαλμό Επτά 7 η εννέα 9.


Πετάξτε μακριά σας το κερί!!!!