18 Σεπτεμβρίου 2017

Chuparrosa

Chuparrosa


Το Chuparrosa είναι μία παλιά φόρμουλα hoodoo σε λάδι, σκόνη, κερί και mojo bag που έχει σχεδιαστεί για να έλξει την κατάλληλη και ιδανική αγάπη που δημιουργήθηκε με ειλικρίνεια και αλήθεια.


Ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται για κάποιον που γνωρίζεις και οχι για κάποιον άγνωστο. Δε χρησιμοποιείται για να έλξεις ένα νέο άγνωστο εραστή. Αλλά χρησιμοποιείται για έναν άνθρωπο που γνωρίζουμε και θέλουμε να φέρουμε την συζυγική πίστη και επικοινωνία.

Στην φωτογραφία βλέπετε το έλαιο Chuparrosa του happymojoshop.com που έχει χρησιμοποιηθεί για να ντύσουν κόκκινα και ροζ κεριά απο πολλούς για να προσελκύσουν την αληθινή αγάπη απο άτομο που είδη ξέρουν!

Μέσα περιέχει αλήθειά συστατικά και το κύρια οτυ είναι το γιασεμί και ανήκει στην οικογένεια τωνερωτικών ελαίων που βρίσκονται τα ακόλουθα: Αγάπα με, Έλα σε μένα, Μαγευτικό, kiss me now! Cleo may, Γάμος, Ακολούθα με αγόρι μου, Dixie love, look me over, και το κάθε ένα απο αυτές τις συνταγές διαφέρουν λίγο πολύ μεταξύ τους.

Το κάθε ένα μπορεί να αναμιχθεί και με λάδια όπως έλξη χρημάτων, Μείνε μαζί μου η το λάδι Κυριαρχία της Γυναίκας!

Το κερί ροζ γάμος ειναι κατάλληλο
για αυτό το έλαιο!
Ο τρόπος που θα χρησιμοποιησετε το Chuparrosa είναι καθαρά δικό σας και μπορείς να φορέσεις το έλαιο σαν προσωπικό άρωμα για να έλξετε την αγάπη η να κάψεις την σκόνη στην κρεβατοκάμαρα σου για να δυναμώσεις τον έρωτα και την αγάπη σας η να κάψετε ένα κερί κόκκινο ντυμένο με το λάδι για να φέρει τις δονήσεις στο χώρο!

Τρόποι χρίσης:


Μπορείς να ντύσεις ροζ κεριά απλά η ροζ κεριά ομοιωμάτων η ένα ροζ κερί επτάκομπο. Να ραντίσεις τον χώρο η το κερί και γύρο του να σκορπίσεις βότανα όπως άνθη γιασεμιού και άλλα πολλα!