19 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – FIRE OF LOVE

ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – FIRE OF LOVE


«Το πάθος και η Σεξουαλικότητα είναι σαν μία φλόγα που καίει στο μυαλό και το σώμα! Και ανάβει απο την ψυχή κιαι καίει η φωτιά, Είναι μία κοινή πρακτική και χρησιμοποιείται είτε εσωτερικά η πνευματικά προϊόντα που έχουν ονομασία η Φωτιά τηςΑγάπης η Φλόγα του Έρωτα».



Φωτιά της Αγάπης (ονομάζετε και Φλόγα του Έρωτα)είναι μία παλιά φόρμουλα Hoodoo για έλαιο, σκόνη, λουτρό, κερί novena, mojo bag, honey jar και χρησιμοποιείται για να έλξη η να ζεστάνει έναν νέο έρωτα που θα οδηγήσει σε σχέση και να φέρει την σεξουαλικότητα σε τυχαίους ανθρώπους η και σε συγκεκριμένους! Χρησιμοποιείται επίσης και σε μακροχρόνιες σχέσης. Η Μυρωδιά του είναι τόσο δυνατή και ευχάριστη και με πικάντικες νότες! Βοηθάει επίσης στο να εκδηλώσουν τον έρωτα η τα συναισθήματα τους προς εσάς!!!

Στην φωτογραφία βλέπουμε την σκόνη Φωτιά της Αγάπης και χρησιμοποιείται απο αυτούς που θέλουν να αναζωπυρώσουν τον έρωτα του προσώπου που θέλουν η να φέρουν τον κατάλληλο εραστή!
Το λάδι χρησιμοποιείται για να Ντύσεις κόκκινα κεριά και κυρίως κόκκινο διάβολο όπως επίσης το Mojo bag φωτιά της αγάπης.

Η φωτιά της Αγάπης Ανήκει στην οικογένεια των ερωτικών ελαίων που βρίσκονται τα ακόλουθα: 

Αγάπα με, Έλα σε μένα, Μαγευτικό, kiss me now! Cleo may, Γάμος, Ακολούθα με αγόρι μου, Dixie love, look me over, και το κάθε ένα απο αυτές τις συνταγές διαφέρουν λίγο πολύ μεταξύ τους.

Το κάθε ένα μπορεί να αναμιχθεί και με λάδια όπως έλξη χρημάτων, Μείνε μαζί μου η το λάδι Κυριαρχία της Γυναίκας!


Εδώ θα βρείτε ξόρκια που χρησιμοποιούμε φωτιά της Αγάπης!