21 Ιουνίου 2016

ΓΡΉΓΟΡΗ ΤΎΧΗ – FAST LUCK

ΓΡΉΓΟΡΗ ΤΎΧΗ – FAST LUCK


«Το fast luck η αλλιός γρήγορη τύχη είναι ένα απο τα ποιο διάσημα μας προϊόντα και αυτό που κατασκευάζουμε ποιο συχνά, Με τα χρόνια δημιουργήθηκαν διάφορες φόρμουλες. Εμείς κρατάμε την παράδοση στην συνταγή και κατασκευάζουμε την σωστή συνταγή όπως και τα παραδοσιακά καταστήματα του εξωτερικού!!! Το fast luck θα σας φέρει τύχη σε τυχερά παιχνίδια, σε θέματα αγάπης, και πιστέψτε με θα είναι βέβαια η επιτυχία!!!»


Στην φωτογραφία παρουσιάζετε το Mojo bag fast luck και το έχουν επάνω τους αυτοί που θέλουν να έχουν την έυνοια της τύχης σε τυχερά παιχνίδια. Η Γρήγορη τύχη είναι μία φόρμουλα έλαιο, σκόνη, λουτρό, mojo bag, bottle spell, honey jar, sugar jar, novena. Η σκόνη χρησιμοποιήτε όταν κάποιος επιθυμεί να αυξήσει την τύχη του στην αγάπη η στην τύχη γενικός και την ραντίζει στο χώρο του η στα χρήματα η σε γράμματα που θα στείλει. Το λάδι το φοράνε στα χέρια τους πριν πάνε να παίξουν τυχερά παιχνίδια η για να ντύσει το Mojo bag red fast luck και να ντύσουν πράσινα και κόκκινα κεριά αλλά και κίτρινα. Συνδέεται απόλυτα με το λάδι του Αγίου Εξπεδίτη για αυτό και συχνά το χρησιμοποιούν για αυτόν

Υπάρχουν πολλές συνταγές για την συγκεκριμένη φόρμουλα και το καλύτερο είναι η εκδοχή της Νέας Ορλεάνη «Red drops fast luck» και είναι η παραδοσιακή συνταγή που κρατάμε και δόθηκε απο τον Zora neale jurston το 1935. Τα κύρια συστατικά της φόρμουλας αυτής είναι Κανέλλα, Βανίλια και γολθερία. Χρησιμοποιείται και για χρήματα και για τύχη και για αγάπη.

Όσο αφορά τα παιχνίδια είναι κυρίως για Slot και οχι για κάρτες. Δηλαδή για άμεσα χρήματα και οχι για μακροχρόνια τύχη (για αυτό είναι η τρεις βασιλιάδες). Όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις για την αγάπη όπως το γρήγορη τυχη έτσι και το φίλα με τωρα! Αντλεί άμεσα αποτελέσματα αλλά δε μπορεί να διαρκέσει για πάντα, ούτε να οδηγήσει σε γάμο.








 MOJO BAG FAST LUCK

Ευκολο ξόρκι fast luck
Ένα από τα δυνατά ξόρκια της Hoodoo για να γρήγορη τύχη. Μεταφρασμένο από ένα γριμόριο που είναι γραμμένο με την μαγική αλφάβητο «Φουθάρκ». 

Υλικά:

Ένα επτάκομπο κερί κόκκινο
Έλαιο Γρήγορη τύχη
Κρύσταλλο Μάτι της τίγρης
Σκόνη γρήγορη τύχης
Ένα χρυσό κέρμα

Κανέλλα, βανίλια, τζίντζερ, Φασόλια τόνκγα.
mojo Γρήγορη τύχη (κόκκινο
mojo bag ραμμένο ένα τετράφυλλο τριφύλλι)

Διαδικασία:
Αρχίζουμε την τελετή μας ντύνοντας το επτάκομπο κόκκινο κερί με το έλαιο «Γρήγορη τύχη» και το πασπαλίζουμε με την πούδρα γρήγορης τύχης επάνω του και γύρο απο αυτό. ανάβουμε σκόνη της γρήγορης τύχης στο καρβουνάκι και ακουμπάμε το επτάκομπο κερί στην μέση του Βωμού και στην βάση ακουμπάμε τον κρύσταλλο μάτι της τίγρης η ένα κομμάτι σιδηροπυρίτη, λίγο κανέλλα λιγη βανίλια, τζίντζερ, Φασόλια τόνκγα (όπως στο τέλος μαζί με το κέρμα θα μπούν μεσα στο Mojo bag).  Ακριβός κάτω από το κερί θα βάλουμε ένα χρυσό κέρμα, ανάβουμε το κερί και σκεφτόμαστε οτι ένα κόκκινο φως έρχεται προς εμάς και μας γεμίζει τύχη σε όλους τους τομής και λέμε:

«Θεά της τύχης και της μοίρας
την τύχη μου έλα και άλλαξε
και μοίρασε μου της τύχης τα καλά.
Όλα αυτά γρήγορα να γίνουν»


Κάθε μέρα θα καίτε από έναν κόμπο κάθε μέρα θα αλλάζετε και το νόμισμα. Σε κάθε κόμπο θα λες τα λόγια επτά φορές. Την τελευταία ημέρα θα ανάψεις το κερί και θα πεις τα ίδια λόγια. Τα υπολείμματα θα τα θάψεις σε μία γλάστρα ενώ τα βότανα και τα κέρματα θα τα βάλεις στο
Mojo bag.


Τέλος!!!

ΞΟΡΚΙΑ FAST LUCK