30 Ιουνίου 2016

ΘΕΑ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ #57 – GODDESS OF LOVE #57

ΘΕΑ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ #57 – GODDESS OF LOVE #57

«Αν θέλεις να προσελκύσεις ένα νέο πρόσωπο! Αν θέλεις να γίνεις ακαταμάχητη και να μη σου αντιστέκονται! Αν θέλεις να κάνεις μία νύχτα άγριο σεξ με άγρια ένστικτά χωρίς να σε νοιάζει το μετά τότε η Θεά του Έρωτα #57 είναι το κατάλληλο για εσένα!».


Η θεά του έρωτα #57 είναι μία παλιά φόρμουλα για λάδι, σκόνη, mojo bag, λουτρό, Sugar jar, novena και χρησιμοποιείται για να προσελκύσεις έναν νέο εραστή και να έχει άγρια ένστικτά προς εσένα όσο αφορά το σεξ. Το λάδι της θεάς μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα η να ντύσεις κόκκινα και ροζ κεριά (ακόμα και σε κόκκινο κερί διάβολο), ντύσε με αυτό το Mojo bag η ακόμα και της φτέρνες σου. Το λάδι μπορεί να ντυθεί σε επαγγελματικές κάρτες αλλά και στο λαιμό η στην θέση του τσάκρα της καρδιάς. Την σκόνη θεά του έρωτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ραντίζοντας τον χώρο που θα συν ευρεθείς η στο κάθισμα που θα κάτσει το θύμα. Κύρια συστατικά του είναι η Μέντα, ο μόσχος και το τριαντάφυλλο.
 
Ανήκει στην κατηγορία των ελαίων που έχουν να κάνουν σχέση με την προσελκύσει όπως Έλα σε μένα, Q(γνωστό και ως Queer) Cleo may, φωτιά της αγάπης, ακολούθα με αγορι μου.

Είναι ένα απο τα ποιο διαδεδομένα λάδια του Happymojo και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε άτομα που αναζητούν το αληθινό και άγριο σεξ και οχι μόνο. Το συνδέουν επίσης με την θεά της Αγάπης όπως (Oshun, Αφροδίτη, Αστάρτη)
Μερικοί τοποθετούν μερικές σταγόνες του λαδιού σε Αμυγδαλόλαδο για να κάνουν μασάζ στο πρόσωπο που θέλουν.

Το #57 είναι το μυστικό του Ελαίου!!!!!


ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ!!!

Σε ένα όμορφο γυάλινο βάζο τοποθέτησε αποξηραμένα ροδοπέταλα, φλοιό απο πορτοκάλι, μέντα, κανέλλα και άλλα βότανα της αγάπης και ρίξτε μερικές σταγόνες απο το λάδι της θεάς. Άφησε τα σε ένα μέρος που θα έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που θέλεις!


Ξόρκι με Θεά του Έρωτα για νέο έρωτα!!!
Αυτό το ξόρκι το συνιστώ όταν ένα πρόσωπο θέλει να έρθει σε επαφή με νέο πρόσωπο. Είτε αυτό είναι για έρωτα, είτε για άγρια ένστικτά, είτε για να φέρει ένα πρόσωπο για μία νύχτα! Η Θεά του Έρωτα είναι απρόβλεπτο!

Έλαιο Θεά του Έρωτα
Σκόνη Θεά του Έρωτα
Ένα ροζ κερί
Επτά λευκά κεριά
Φύλλα Μέντας
Μπουμπούκια τριαντάφύλλου
Κόκκινο mojo bag

Σε γέμιση του φεγγαριού πάρτε ένα ροζ κερί και επάνω χαράξτε το όνομα σου. Ντύσε το κερί με το λάδι Θεά του έρωτα #57 και στην συνέχεια πάρτε επτά λευκά κεριά και ντύστε τα και αυτά με το λάδι! Τοποθέτησε το ροζ κερί στο κέντρο και γύρο γύρο κάντε έναν κύκλο με τα λευκά κεριά. Γύρο απο τα λευκά κεριά και επάνω στο ροζ κερί ρίξτε σκόνη Θεά του Έρωτα! Βάλτε μέσα στο mojo bag Μπουμπούκια απο τριαντάφυλλο, φύλλα μέντας, και λίγη σκόνη θεά του Έρωτα, άφησε το mojo δεξιά της τελετής! Ανάψτε το ροζ κερί και έπειτα δεξιόστροφα ανάψτε τα λευκά κειρά. Σκέψου θετικά και οτι είσαι άτομο που σε ελκούν νέα πρόσωπα!!!!

Τα υπολείμματα των κεριών θα τα θάψεις σε μία γλάστρα ενώ λίγο απο το ροζ κερί θα το τοποθετήσεις μέσα στο Mojo bag και θα το κλείσεις. Κάθε φορά που θα βγεις να ψαρέψεις πελάτες θα φοράς το λάδι και θα κουβαλάς το Mojo bag σου. Αυτό θα σε κάνει ποιο ελκυστικό απο ποτέ!