28 Μαΐου 2016

Van van – Βαν βαν

Van van – Βαν βαν


«Το έλαιοvan van παρασκευάζετε από αρώματα, orienatal. Το van van είναι κυρίως για όλες της χρίσης. Ευνοείται για της εργασίες προετοιμασίας του Βωμού αλλά και στα φυλαχτά & γούρια. Φημολογείται πως αλλάζει την τύχη και διώχνει το κακό και φέρνει νέα ευκαιρίες».



Το van van είναι μία παλιά φόρμουλα της hoodoo για το έλαιο, ,Πούδρα, Λουτρό, honey jar, Mojo bag, novena Παρέχει μαγική προστασία και ανοίγει τον δρόμο με νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Αλλάζει την τύχη προς το καλό και ενδυναμώνει τα φυλαχτά και της εργασίες. Είναι το ποιο δημοφιλή της Νέας Ορλεάνης ή της Αλγερίας. Ως φυλαχτό συνδέεται στενά τόσο με το πόδι του κουνελιού η με τον φυσικό μαγνήτη. Είναι από τα ποιο δυνατά φυλαχτά αν αυτά τα τρία υλικά τα βάλετε σε ένα κόκκινο πουγκί φτιαχμένα από φανέλα.  Φυσικά δεν θα παραλείψουμε και μία ετικέτα από το εξωτερικό. Το van van περιέχει μία γραμμή προϊόντων στα οποία θα σας περιγράψω ποιο κάτω. Τα προϊόντα του van van περιέχουν πραγματικά έλαια που φτιάξαμε εμείς με αγάπη και κατανόηση για εσάς. Η σύνθεση του van van περιέχει αρώματα και ρίζες όπως lemon gras καθώς και άλλα βότανα και αιθέρια έλαια που φέρνουν την τύχη και το άνοιγμα του δρόμου.

Μία ιστορική αναφορά
Αξίζει να σημειωθεί πως το van van έχει αρκετές συνταγές και η μία από αυτές έχει και vanilia εξού και η κοινή ονομασία van, αλλά αυτό δεν ισχύ. Μία άλλη δόκτωρ επάνω στον άρωμα van van είπε πως ερεύνησε διεξοδικά την ιστορία των αρωμάτων van van είναι μία φωνητική προφορά των γάλλων που είναι Verveine, και είναι μία παλιά ονομασία της κοινής vervenas Ιεροβότανο η σταυροβότανο.
Στην Creole γαλλική διάλεκτο της Λουϊζιάνας το Ιεροβότανο προφέρετε «Vaah ~ Vaah». Πράγματι ο Δρ.Doston έχει βρεθεί να διαβάζει αρχεία των παλαιών και κυρίως χειρόγραφα που λένε πως η Νέα Ορλεάνη στο μουσείο Φαρμακευτικής οι οποίες αναφέρουν ότι ήδη από το 1900 το «Verveine» άρωμα έγινε με Lemon grass. Ο λόγος για την υποκατάσταση αυτή, φταίει ότι το φυτό Βερβένα παράγει ένα σταθερό αιθέριο έλαιο για την αρωματοποιία και ονομάζετε lemon Verbena, ένα δημοφιλές είδος της verbena μυρίζει πολύ, όπως lemon grass που είναι στενός συγγενής του citronella.


mojo Bag Van van

Το mojo bag αυτό χρησιμοποιείται για άνοιγμα δρόμου, για την προστασία, και για την αύξηση δύναμης επάνω στα φυλαχτά σας.

Υλικά:

Επτά κίτρινα κεριά ή Επτάκομπο κίτρινο

Έλαιο «van van»
Πούδρα «van van»
mojo van van (κόκκινο πουγκί)
Τετράφυλλο τριφύλλι(Μεταλλικό)
Επτά κομμάτια ριζόχαρτο
Χρυσή κλωστή

Διαδικασία:
Η Εργασία του είναι επταήμερη με το έλαιο Van – van. Παίρνουμε τα κεριά και τα ντύνουμε με το λάδι van van

Καίμε στο καρβουνάκι σκόνη «van-van» και κάνουμε έναν κύκλο από πούδρα «van -van». Στο κέντρο του κύκλου βάζουμε ένα ριζόχαρτο με την επιθυμία μας και το όνομα μας γραμμένο 9 συνεχόμενες φορές. Με την χρυσή κλωστή ράβουμε το Σύμβολο του τριφυλλιού επάνω στο κόκκινο πουγκί και το ραντίζουμε με έλαιο «van -van». Ανάβουμε το πρώτο κίτρινο κερί και διαβάζουμε τον ψαλμό 22 του Δαυίδ.

Ψαλμός 23

"Ο Κύριος είναι ο ποιμήν μου, δεν θέλω στερηθή ουδενός.
Εις βοσκάς χλοεράς με ανέπαυσεν, εις ύδατα αναπαύσεως
με ωδήγησεν. Ηνώρθωσε την ψυχήν μου, με ωδήγησε διά
τρίβων δικαιοσύνης ένεκεν του ονόματος Αυτού.
Και εν κοιλάδι σκιάς θανάτου εάν περιπατήσω, δεν θέλω
φοβηθή κακόν, διότι Συ είσαι μετ
ʼ εμού, η ράβδος Σου και
η βακτηρία Σου,αύται με παρηγορούσιν. Ητοίμασας έμπροσθέν
μου τράπεζαν απέναντι των εχθρών μου, ήλειψας εν ελαίω
την κεφαλήν μου, το ποτήριόν μου υπερχειλίζει. Βεβαίως
χάρις και έλεος θέλουσι με ακολουθεί πάσας τας ημέρας
της ζωής μου, και θέλω κατοικεί εν τω οίκω του Κυρίου
εις μακρότητα ημερών."


Αυτή την τελετή την κάνουμε για επτά συνεχόμενες ημέρες. Λίγα από τα υπολείμματα των κεριών βάζουμε μέσα στο
mojo bag μαζί με το χαρτί και τα κεριά. Τα υπόλοιπα τα πετάμε στην θάλασσα λέγοντας ξανά τον ψαλμό 22. Το mojo το κρατάμε επάνω μας σε περίπτωση που το χρειαστούμε.

Καλή επιτυχία


σκόνη Van van

Spell Uncrossing van van

Αυτό το Λύσιμο είναι ένα από τα αγαπημένα μου, γιατί όπως και να το κάνουμε χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μου έλαιο Van Van. Σπάσε κατάρες, Μάγια και άφησε τον άλλων να νομίζει πως σου κάνει voodoo.

Υλικά:

Λευκό επτάκομπο
Έλαιο Van Van
Πούδρα Van van

Διαδικασία:
Παίρνουμε το επτάκομπο λευκό κερί και χαράζουμε επάνω το όνομα μας και το όνομα της μητέρας μας. Ντύνουμε το κερί με το έλαιο van van και ραντίζουμε  το κερί με πούδρα van van. Ανάβουμε το κερί και λέμε την επιθυμία μας αφού πρώτα διαβάσομε τον ψαλμό 22. Κάθε φορά που θα καίγετε ο ένας κόμπος θα λες τον ψαλμό 22  μαζί με την επιθυμία μας.

«Ο Κύριος είναι ο ποιμήν μου, δεν θέλω στερηθή ουδενός. Εις βοσκάς χλοεράς με ανέπαυσεν, εις ύδατα αναπαύσεως με ωδήγησεν. Ηνώρθωσε την ψυχήν μου, με ωδήγησε διά τρίβων δικαιοσύνης ένεκεν του ονόματος Αυτού. Και εν κοιλάδι σκιάς θανάτου εάν περιπατήσω, δεν θέλω φοβηθή κακόν, διότι Συ είσαι μετ
ʼ εμού, η ράβδος Σου και η βακτηρία Σου,αύται με παρηγορούσιν. Ητοίμασας έμπροσθέν μου τράπεζαν απέναντι των εχθρών μου, ήλειψας εν ελαίω την κεφαλήν μου, το ποτήριόν μου υπερχειλίζει. Βεβαίως χάρις και έλεος θέλουσι με ακολουθεί πάσας τας ημέρας της ζωής μου, και θέλω κατοικεί εν τω οίκω του Κυρίου εις μακρότητα ημερών».

Κάθε μέρα και από ένας κόμπος!!! Στον τελευταίο κόμπο θα το κάψεις όσο πάει!!! Τα υπολείμματα θα τα πετάξεις στην θάλασσα πισώπλατα και από τον ώμο τον αριστερό με το δεξί χέρι η σε ένα σταυροδρόμι.

Tips By Νίνο Αυγέρης!!!
Εκτελώντας mojo bag van van

1) Για περισσότερα αποτελέσματα μετά τον ψαλμό 23 να λες την επιθυμία σου!
2) Μετά το λύσιμο για 14 ημέρες να ραντίζεις το σπίτι σου με Νερό Van Van.
3) Κατά την διάρκεια της τελετής μπορείς να καις και λίγο πούδρα Van van.
4) Μετά το Λύσιμο μπορείς να κάνεις μπάνιο με το λουτρό Van Van.
5) Μπορείς κατά την διάρκεια της Τελετουργίας στον Βωμό σου να έχεις επάνω μία εικόνα του Αγίου Εξπεδίτη και το mojo Van Van αν το έχεις φτιάξει!!!