27 Μαΐου 2016

Επέστρεψε σε μένα – Return to me

Επέστρεψε σε μένα – Return to me


«Είναι ο εραστής σου μακριά από το σπίτι; Είστε χώρια λόγο οικογενειακά προβλήματα η λόγο δουλειάς; Μήπως σου λείπει; Και τον θέλεις σου; Το επέστρεψε σε μένα είναι μία παλιά τύπου φόρμουλα conjure που φέρνει ένα πρόσωπο πίσω σε εσάς  στους φίλους, στην φιλία και στην αρχική τοποθεσία του».



Επέστρεψε σε μένα είναι μία παλιά φόρμουλα λαδιού, λιβάνι, σκόνη, mojo bag, honey jar, κερί, λουτρό για να πλύνεις τα ρούχα του εραστή σου η να σφουγγαρίσεις το σπίτι που θα έρθει ο φίλος, εραστής η οικογενειάρχης που έφυγε από το σπίτι σου.

Από όλα τα ξόρκια αγάπης που συνήθως ζητούνται απο εμένα είναι η η Συμφιλίωση μετά από έναν καυγά και φυσικά η επιστροφή προσώπου. Δηλαδή προϊόντα συμφιλίωσης και το προϊόν επέστρεψε σε μένα. Άρα θεωρούνται τα ποιο top.

Σημαντικό βέβαια να πω πως τα δύο αυτά προϊόντα είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το Επέστρεψε σε μένα έχει σχεδιαστεί για να φέρνει κάποιον πίσω, ακόμα και αν είναι παιδί που το ζητάει πίσω ο γονέας, η ένας παλιός φίλος από το σχολείο η ένας εραστής, αλλά αν τα πράγματα μένουν άλυτα και έχετε χωρίσει πολύ άσχημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συμφιλίωση για να μπορέσετε να συνεχίζετε την ίδια σχέση που είχατε αλλά με ηρεμία.

Από την άλλη πλευρά ο λόγος που χωρίσατε ήταν ένα ταξίδι η μία αλλαγή θέσης η μία νέα ευκαιρία για δουλειά ία στρατιωτική θέση η μία απόκλιση που έκλεισε δεκαετία το επέστρεψε σε μένα πρέπει να συνοδευτεί με το ασφαλές ταξίδι.

Θυμηθείτε: Το επέστρεψε σε μένα είναι για να επιστρέψει πίσω ένα πρόσωπο, ενώ η Συμφιλίωση είναι για να ηρεμήσουν μετά από έναν καυγά. Μόνο εσεις γνωρίζεται για την περίπτωση σας η συμβουλευτείτε εμάς.



Επίσης να θυμάστε πάντα ότι μας αρέσει να συνδυάζουμε περισσότερα προϊόντα, αυτή η πρακτική είναι πάνω από 100 ετών λεει και μπορείτε να κάνετε με δύο η περισσότερα λάδια η προϊόντα. Ας πούμε μπορούμε να συνδυάσουμε το λάδι επέστρεψε σε εμένα σε κόκκινα κεριά το λάδι συμφιλίωσης σε ροζ κεριά και σκόνη άνοιγμα δρόμου γύρο από τα κεριά.

Άλλα που μπορείτε να κάνετε είναι τα εξής:



Έτσι βάλτε  λίγο την φαντασία σας να μεγαλώσει και φτιάξτε και  μόνοι σας το δικό σας ξόρκι.