30 Μαΐου 2016

Αγάπα με – love me

Αγάπα με – love me


«Μήπως τον έχετε και δεν ξέρετε αν είναι σίγουρος αν θα μείνει η σας παντρευτεί; Μήπως δεν τον θέλετε μόνο για φιλία; Το αγάπα με είναι μία παλιά παραδοσιακή φόρμουλα που μπορεί να σας προσφέρει Ρομαντισμό Πάθος, Πρόταση γάμου, και την πίστη όταν το φοράμε το κάψετε σε κεριά η κάνετε λουτρό… δοκιμάστε το!!!».


Το αγάπα με είναι μία παλιά φόρμουλα έλαιο, σκόνη, λιβάνι, κερί novena, mojobag, honey jar και λουτρό που χρησιμοποιείται σε ξόρκια αγάπης που έχουν σκοπό για το αντίθετο φύλλο και να έρθει ποιο κοντά σε αυτόν και να εκδηλώσει ανοιχτά τα συναισθήματα της αγάπης.  Συνήθως το αγάπα με το χρησιμοποιούμε σε ένα γνωστό πρόσωπο και  όχι σε κάποιο άγνωστο.
Το κερί novena στην φωτογραφία καίγεται από εκείνους που θέλουν πραγματικά να έλξουν κοντά την αγάπη τους και να προκαλέσουν την αγάπη στο αντίθετο φύλλο. Είναι ντυμένο κερί με λάδι και βότανα αγάπης. Το λάδι χρησιμοποιείται κυρίως σαν άρωμα και το ντύνουμε επάνω σε κόκκινα και ροζ κεριά η ακόμα και  να ταΐσεις (ντύσεις) το mojo bag αγάπα με.

Το αγάπα με ανήκει στην κατηγορία με τα υπόλοιπα λάδια ακολούθα με αγόρι μου, μαγευτικό Cleo may, φίλα με τώρα! Dixie love, φωτιά της αγάπης, έλα σε μένα, γάμος, look me over και το κάθε ένα από αυτά είναι παλιές συνταγές και ελαφρός διαφέρουν. Το αγάπα με χρησιμοποιείται για πάθος, άλλη να έλξουν το σώμα που θέλουν, τον έλεγχο του εραστή



Mojo bag αγάπα με (love me)

Ένα πολύ όμορφο και δυνατό ξόρκι με κύριο συστατικό του, δύο μαγνήτες. Θα φτιάξετε ένα φυλαχτό όπου θα μπορείτε να το έχετε πάνω σας για ενδυνάμωση της αγάπης σας και δέσιμο του αγαπημένου σας. 

Υλικά 


Εκτέλεση 
Ιδανικά θα ξεκινήσεις την διαδικασία Παρασκευή πρωί. Επίσης θα μπορούσαμε να φτιάξουμε τον χώρο μας έτσι ώστε

Διαδικασία 
Άναψε ένα καρβουνάκι στο θυμιατήρι σου και βάλε να κάψει λίγο λιβάνι «Αγάπα Με». Άσε το λιβάνι να και καίει και κάνε ένα μπάνιο με λίγα βότανα «Αγάπα Με». Αφού κάνεις το μπάνιο σου, πήγαινε στον βωμό σου ή στο τραπέζι σου και τώρα η διαδικασία σου είναι έτοιμη να ξεκινήσει. 

Θα πάρεις την φωτογραφία του αγαπημένου σου και θα γράψεις με κόκκινο μελάνι το όνομά του και το όνομα της γέννας του στην πίσω πλευρά. Επίσης θα πάρεις στα χέρια σου τους μαγνήτες και θα τους ονοματίσεις κρατώντας έναν έναν τους μαγνήτες στα χέρια σου και λέγοντας για τον κάθε μαγνήτη: 

«Την ζωή που σου έδωσε η Μάνα Γή, εγώ σου την επέρνω 
και την δική την πνοή σου δίνω και σε ονομάζω 
τάδε γέννα της τάδε. Από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο 
στο όνομα που σου έδωσα» 


Πάρε την φωτογραφία του αγαπημένου σου και στο πίσω μέρος γράψε με κόκκινο μελάνι το όνομά του και το όνομα της γέννας του τρεις φορές, την μία κάτω από την άλλη. Στρίψε τώρα την φωτογραφία 90 μοίρες και γράψε, το όνομα σου και το όνομα της γέννας σου, άλλες τρεις φορές, σταυρώνοντας τα ονόματά σας. Γύρω από τα ονόματά σας, κάνε έναν κύκλο γράφοντας « Αγάπα με Αγάπα με Αγάπα με Αγάπα με Αγάπα με Αγάπα με» 



Βάλε τώρα την φωτογραφία στο κέντρο του βωμού σου ή του τραπεζιού σου. Πάρε στα χέρια σου το κόκκινο κερί και πάνω χάραξε το όνομα του αγαπημένου σου και το όνομα της γέννα του καθώς και την λέξη «Αγάπα με» και τοποθέτησε το κόκκινο κερί πάνω ακριβώς στην φωτογραφία του. 

Περνάμε τώρα στην επόμενη φάση της διαδικασίας μας. Πήγαινε στο κρεβάτι σου και άπλωσε ένα όμορφο και καθαρό σεντόνι λευκό. Σκόρπισε λίγο μείγμα βοτάνων «Αγάπα με» και άλειψε το κορμί σου με λίγο έλαιο «Αγάπα με». Κάντε έρωτα με τον εαυτό σας, με την φαντασία να ταξιδεύει στο κορμί του ανθρώπου που επιθυμείται και να φαντάζεστε ότι του προσφέρεται την πιο όμορφη και τρελή νύχτα γεμάτη πόθο και ηδονή. Τα γενετήσια υγρά θα τα μαζέψετε και αμέσως μετά την «πράξη» και θα τα χρησιμοποιήσετε για να αλείψετε το κερί σας. Θα σηκωθείτε από το κρεβάτι και θα φορέσετε ένα λευκό ρούχο. Θα πάτε στο τραπέζι ή στον βωμό σας. Θα στρώσετε ένα κόκκινο πανί και θα σκορπίσετε και πάλι λίγα ροδοπέταλα. Θα ανάψετε και πάλι λίγο λιβάνι «αγάπα με» για να θυμιατίσετε τον χώρο σας και να καθαρίσει και να εξαγνίσει λίγο ο χώρος. 

Άλειψε τώρα και τους δύο μαγνήτες με έλαιο αγάπα με και τοποθέτησέ τους δεξιά κι αριστερά από το κόκκινο κερί. Σκόρπισε πάνω στην φωτογραφία λίγο μείγμα βοτάνων «αγάπα με» και λίγη μαγνητική άμμο. 

Άναψε τώρα το κερί σου και πές 21 φορές τα παρακάτω λόγια: 

«Μοναδική μου αγάπη, έρωτα μου και καρδιά μου, 
Τάδε γέννα της τάδε, από αυτή την στιγμή και μετά 
Θα ζεις και θα αναπνέεις μοναχά για μένα 
Την τάδε γέννα της τάδε. Θα κοιτάς μοναχά εμένα, 
Θα επιθυμείς μοναχά εμένα, θα είσαι ερωτευμένος 
μοναχά για εμένα και θα σκέφτεσαι εμένα 
την τάδε γέννα της τάδε. 
Για όσο θα διαρκέσει τούτο το ξόρκι 
και θα φτιάξω τούτο το φυλαχτό 
η αγάπη κι ο πόθος για εμένα 
θα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο 


και περισσότερο και περισσότερο»
 

Θα αφήσεις τώρα το κερί σου να καεί μέχρι τέλος. Όταν τελειώσει το κερί σου, θα πάρεις υπολείμματα ως ακολούθως: 

Λίγο υπόλειμμα κεριού 
Λίγα βότανα από αυτά που θα έχεις σκορπίσει 
Λίγη μαγνητική άμμμο από αυτή που έχεις σκορπίσει 
Τον έναν μαγνήτη (δεν έχει σημασία ποιόν) 
Τρείς κόκκους λιβάνι
Και θα τους τοποθετήσεις στο βάζο με το έλαιο «αγάπα με». Από εδώ και πέρα θα μπορείς να φοράς το έλαιο τούτο, να το αλείφεις σε κεριά και να το καίς, να το χρησιμοποιείς για να αλείφεις φυλαχτά και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να κάνεις ερωτικό μασάζ στον αγαπημένο σου. 

Τώρα θα πάρεις τα υπόλοιπα υπολείμματα ως ακολούθως: 
Τα υπόλοιπα υπολείμματα του κεριού 
Τα βότανα από το μείγμα 
Την μαγνητική άμμο
Τον άλλον μαγνήτη
Τρεις κόκκους λιβάνι 
Την φωτογραφία του αγαπημένου σου 
Τον μάρτυρα του θύματος


Και θα τα βάλεις σε ένα μεγάλο κόκκινο πουγκί, που θα είναι το φυλαχτό της αγάπης σας. Τα υπολείμματα από τα καψίματά σου, θα βγεις και θα τα σκορπίσεις στο κατώφλι της πόρτας σου και με το νερό από το μπάνιο που θα έχεις κάνει (να κοιτάξεις να έχεις φυλάξει λιγάκι) θα ποτίσεις τις γλάστρες σου ή το κήπο σου.