30 Μαΐου 2016

ΧΟΆΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΆΓΙΟΥ Ή CRUCIBLE OF COURAGE

ΧΟΆΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΆΓΙΟΥ Ή CRUCIBLE OF COURAGE

Το λιοντάρι που φέρνει η ετικέτα φέρνει την δύναμη και την ισχυρογνωμοσύνη, την αποφασιστικότητα και την δράση. Έτσι το λάδι χοάνη του κουράγιου φοριέται απο μέντιουμ
και επαγγελματίες ή  Conjure για να 
αντιμετοπίσουν μία κατάσταση για να έχουν προσωπική εξουσία ή για να περάσουν μία δοκιμασία και να έχουν ανταπόκριση.
Τι δύναμη που θα σου δώσει είναι σε πνευματικό, συναισθηματικό, νομικό και σωματικό επίπεδο η ιατρικό. Η σκόνη χοάνη του κουράγιου την πασπαλίζουμε σε έγραφα ή αναμειγνύεται με χώμα για να πασπαλίσουμε το δρόμο του ατόμου που θέλουμε να του δώσουμε κουράγιου για να του δώσετε δύναμη και θάρρος για να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα και στόχους. Μπορείς να το συνδυάσεις με το λάδι Δύναμης, διαταγήςδικαστικές υποθέσειςBend over και σε άλλες περιπτώσεις που προκαλεί συναισθήματα φόβου και τρόμου.

Για παράδειγμα:
Μπορείς να το συνδυάσει με το λάδι πλήρωσε με και να το φορέσεις όταν πας να τα ζητήσεις και φοβάσαι την αντίδραση του. ομοίως μπορεί να αναμιχθεί με το λάδι γάμου όταν θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου αλλά φοβάστε να το κάνετε και το αντίστοιχο του χωρισμού.

Δεν είναι λάδι αναγκασμού σε αυτό το προιόν για αυτό είναι ιδανικό για την χρήση του επάνω στην καρδιά σου και όλων των εργαζομένων.