28 Μαΐου 2016

Block Buster

Block Buster
Αυτή η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων της Hoodoo περιέχει σκόνη, λάδι, Λουτρό βοτάνων και novena. Είναι ένας συνδυασμός άνοιγμα δρόμου με Un-Crossing μαζί. Ουσιαστικά βοηθάει να καθαρίσεις και να διώξεις μακριά τα εμπόδια και να ανοίξει τον δρόμο για να έρθουν η νέες ευκαιρίες. Ανοίγει νέους δρόμους στην ζωή έτσι ώστε να μπορείς να προχωρήσεις.
Αν αισθάνεσαι λοιπόν πως έχεις κολλήσει κάπου και τίποτα δεν πάει καλά. Το block Buster είναι το κατάλληλο. Επίσης βοηθάει να σπάσει τα μακροχρόνια εμπόδια και μάγια.

Αν πιστεύεται πως κάποιος κάνει κόλπα και μάγια εναντίων σας, απαλλαγείτε απο αυτά τα σκουπίδια γύρο σας και την αρνητική ενέργεια μόνο με το block Buster. Τα κύρια συστατικά του είναι λεμόνι, φασκόμηλο, αλάτι και άλλα πολλά συστατικά.

Στην ετικέτα παρουσιάζετε η λέξη  «Block Buster» χτυπημένο απο την δύναμη του μέχρι που σπάει. Ανήκει στην κατηγορία των Un-CrossingVan vanΣπάσε τηνκατάραΆνοιγμα δρόμου, και Λουτρό Επτά βοτάνων.

Επίσης βοηθάει να εμποδίσουν τον εχθρό να πάει κοντά του για αυτό συνήθιζαν την σκόνη να την ρίχνουν σε σταυροδρόμια που θα περνούσε ο εχθρός. Όπως επίσης και το λάδι το επάλειφαν επάνω σε πόμολα σε ποτήρια για να μπορέσουν να ερθουν σε επαφή με τον εχθρό και να μην τους ξανά ενοχλήσουν. 

Αν θέλετε να συνδυάσετε το λάδι σας αυτό με τα κεριά τότε παρακαλώ να έχετε στο νού σας πως τα κόκκινα τα μαύρα και τα σκούρα μπλε είναι κατάλληλα.

Μη ξεχνάτε η hoodoo είναι στα καλύτερα της και πάντα με αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Η Σειρά Block Buster έχει:

Σκόνη
Λουτρό αλάτων
Λουτρό βοτάνων
Novena