22 Μαρτίου 2016

Ξόρκι Φωτιά της Αγάπης

Ξόρκι Φωτιά της Αγάπης

Είναι ένα ξόρκι που θα κάνει τον άλλον να εκδηλώσει τα συναισθήματα του και είναι ένα προϊόν στο Happymojo που δε θα μείνει ποτέ στο ράφι του.

Λίγα λόγια για το Προϊόν αυτό!

Σκόνη φωτιά της Αγάπης
"Είναι ένα λάδι πάθος και σεξουαλικότητας που καίει σαν φλόγα το μυαλό και το σώμα... ανάβει την ψυχή σαν φωτιά και η πρακτική του είναι καθαρά εσωτερική και περισσότερο πνευματική. γνωστό σαν Φωτιά της Αγάπης η Φλόγα του έρωτα! Είναι μία καθαρά παλιά φόρμουλα της hoodoo, σκόνη, λάδι, mojo που χρησιμοποιείται για να φέρει την σεξουαλικότητα και να ζεστάνει της ερωτικής σχέσης και βοηθάει στην σεξουαλική ικανοποιήσει κατά την διάρκεια μίας νύχτας. φορέστε το για να κάνετε σεξ με έναν άγνωστο αλλά και να αναθερμάνετε μία σχέση που κρατάει χρόνια. Έχει ένα άρωμα πικάντικο που φέρνει την επιθυμία της Χαράς της Ευτυχίας και του σαρκικού έρωτα. Μπορείτε να το φορέσετε σαν προσωπικό άρωμα αλλά και να ντύσετε κέρινα ομοιώματα, επτάκομπα κεριά, αλλά και κεριά πέος. "




Το ξόρκι Τώρα!
Το ξόρκι θα γίνει ημέρα Παρασκευή σε γέμιση του φεγγαριού!

Υλικά:

Τέσσερα κόκκινα κεριά
Έλαιο Φωτιά της αγάπης
Σκόνη Φωτιά της Αγάπης
Ροζ ή κόκκινα τριαντάφυλλα 
Ένα κόκκινο πουγκί
Φωτογραφία του θύματος

Τελετή:
Πάρε τα κόκκινα κεριά και ντύσε τα με το λάδι φωτιά της αγάπης και τοποθέτησε τα έτσι ώστε να φτιάξετε ένα τετράγωνο. Στο ενδιάμεσο των κεριών κάντε μία γραμμή με σκόνη φωτιά της αγάπης και στο κέντρο τοποθέτησε την φωτογραφία του θύματος που θα το έχετε ντύσει της γωνίες της με λάδι. Επάνω στην φωτογραφία θα ρίξετε μερικά τριαντάφυλλα κόκκινα η ροζ. άναψε τα κεριά και πες:

Αν είναι για αναθέρμανση:
"Αυτές οι φλόγες θα αναθερμάνουν την σχέση μας, 
θα ανάψουν την φλόγα που έσβησε και χάθηκε και 
απο σήμερα θα υπάρχει νέο ενδιαφέρων, ανάμεσα μας."

Αν είναι για νέα σχέση η γνωριμία:
"Οι φλόγες τούτες που καίνε θα κάψουν το μυαλό 
και την ψυχή του νέου συντρόφου και δε θα 
μπορεί να αντισταθεί σε εμένα και σαρκική 
ηδονή θα ζητάει μόνο μαζί μου."

Όταν σβήσουν τα κεριά θα τοποθετήσετε την φωτογραφία μέσα στο κόκκινο πουγκί αφού πρώτα την έχετε διπλώσει προς εσάς 3 φορές μαζί με τριαντάφυλλα και λίγη σκόνη Φωτιά της αγάπης. Λίγο πριν κλείσετε το Mojo bag θα πείτε την επιθυμία σας στο στόμιο του πουγκιού και θα φυσήξετε τρεις φορές μέσα. Κλείστε το. Αν είναι για υπάρχουσα σχέση τότε θα το βάλετε κάτω απο το κρεβάτι φορώντας το λάδι η αν ειναι για νέα σχέση η νέο σεξουαλικό σύντροφο θα το τοποθετήσετε στην τσάντα σας μέχρι να τον βρείτε!