8 Μαρτίου 2016

Ξόρκι χρήματος Επτά ημερών

Ξόρκι χρήματος Επτά ημερών
Στους καιρούς που ζούμε χρειαζόμαστε τέτοια ξόρκια ποιο πολύ απο τον έρωτα!!! έτσι λοιπόν διάλεξα να σας δώσω άλλο ένα ξόρκι για χρήματα που είχα κάνει πριν δύο χρόνια!!!

Υλικά:

Έλαιο πλούσιος δρόμος
Σκόνη πλούσιος δρόμος
Επτάκομπο πράσινο κερί
Τρις ροδέλες απο  πορτοκάλι
Κορδόνια παπουτσιού διαβόλου
Λεβάντα αποξηραμένη
Πίνακας της Πατρείας (προαιρετικά)



Τελετή:
Το ξόρκι θα το κάνουμε μία εβδομάδα πριν την Πανσέληνο και αντί για βωμό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Πίνακα της Πατρείας για περισσότερη ενέργεια (όπως βλέπετε και στην εικόνα!) Πάρτε το επτάκομπο κερί και χαράξτε σε κάθε κόμπο την φράση "Έλκω το χρήμα" και ντύστε τον κερί με το λάδι πλούσιος δρόμος! και ντύστε το κερί με την σκόνη πλούσιος δρόμος. βάλτε το κερί σε ένα τσίγκινο πιάτο και φτιάξτε ένα τρύγωνο με τις ροδέλες πορτοκαλιού και στο ενδιάμεσο βάλτε τρις ρίζες κορδόνια παπουτσιού διαβόλου. Επάνω στις ροδέλες παπουτσιού βάλτε λίγη λεβάντα. Ανάψε το κερί και διαβάστε τον ψαλμό 22:

"Κύριος ποιμαίνει με και ουδέν με υστερήσει. Εις τόπον χλόης, εκεί με κατεσκήνωσεν, επί ύδατος αναπαύσεως εξέθρεψε με. Την ψυχήν μου επέστρεψεν, ωδήγησε με επί τρίβους δικαιοσύνης, ένεκεν του ονόματος αυτού. Εάν γαρ και πορευθώ εν μέσω σκιάς θανάτου, ου φοβηθήσομαι κακά, ότι συ μετ΄ εμού ει. Η ράβδος σου και η βακτηρία σου αύται με παρεκάλεσαν. Ητοίμασας ενώπιον μου τράπεζαν, εξεναντίας των θλιβόντων με. Ελίπανας εν ελαίω την κεφαλήν μου και το ποτήριον σου μεθύσκον με ωσεί κράτιστον. Και το έλεος σου καταδιώξει με πάσας τας ημέρας της ζωής μου και το κατοικείν με εν οίκω Κυρίου εις μακρότητα ημερών".

Κάθε μέρα θα ανάβετε το κερί και θα διαβάζετε τον ψαλμό 22. Όταν το κερί καεί ποια την τελευταία ημέρα θα μαζέψετε τα υλικά και έχετε δύο επιλογές!

1) Μπορείτε να το κάνετε mojo η φυλαχτό σε κόκκινο η πράσινο σακουλάκι

2) Να πετάξετε τα υπολείμματα σε ένα σταυροδρόμι!!!